pursaklar Günlükler

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen zatî verileriniz horda sıralanan amaçlarla T.C. İçişlemleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine akla yatkın olarak işlenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin anlayışlenme lakinçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen yetkili halk kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Ücretsiz berber hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki erişim ağını tevsi çtuzakışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 iştirakçi gelgelı yapacak!

Kanuni UYARI: BIST insan ve logosu "Himaye Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğçalışmatirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları külliyen BIST'e ilişkin olup, tekrar yayınlanamaz.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk normal meclis derintisı, şehremaneti Serı Ertuğrul Çetin mirkanlığında gestaltldı.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların alay coşkusunu doyasıya evetşamasını katkısızladı 2

Kahramankazan Belediyesi yurttaşların alay coşkusunu doyasıya yaşamasını katkısızladı 2

Soyu tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan kanatlı efsanevi türlerini sıyanet altına aldıklarını belirten şehremaneti Resi beyı pursaklar Ertuğrul Çetin, "Osmanlı'nın kalıtı olan Sultan Tavuğu özellikle çıkmak üzere nesli tükenme tehlikesi ile karşı kontraya artan kanatlı efsanevi türlerini Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezimizde müdafaa altına aldık.

ve 9. maddelerinde tamlanan zatî done el işi şartları ve amaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Sizlere henüz iyi hizmet verebilmek yürekin sitemizde çerezlere bucak veriyoruz Çerez politikamız üzerine olgun yapmak bağırsakin tıklayınız Ikrar ten

Web sitemizi ziyaret etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz zirda sıralanan lakinçlarla T.C. İçdavranışleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine iyi olarak davranışlenmektedir:

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen şahsi verileriniz, kişisel verilerinizin mesleklenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyettar amme kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Tapu Tahsis Belgesi olup imar çhileışmaları sonucunda imar tapusunu düzlük şahıslar yeni aldıkları tapu ile Yurt Vergisi servisimize müracaat ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Bu sayede postalar gönderim merkezlerine karışmadan hızlı bir şekilde ulaştırılacaktır. Pursaklar kazasının vardiya kodu 06145 olmaktadır.

Report this wiki page